Angela Hübel

/, sieraden/Angela Hübel
Collectie

Angela Hübel

Categorie: ,

Ontwerp: Angela Hübel

Beschrijving

Van alle versierde lichaamsdelen is de hand die het meest in beweging is; de ring is het meest levendigste sieraad en altijd het middelpunt van de aandacht.

Angela Hubel ringen

Bij atelier Goldline hebben wij een uitgebreid assortiment Angela Hubel ringen. De ringen zijn dankzij het opvallende karakter en de uitbundige uitstraling een mooie aanvulling voor ons atelier.

Museum stukken

De ringen van Angela Hubel zijn ware kunstwerken die direct in het oog springen. Iedere creatie van deze goudsmid is eenvoudig te herkennen. Ze zijn groots, opvallend en gemaakt van hoogwaardige materialen. Doordat iedere ring van Angela Hubel getuigd van vakmanschap wordt ze door vele de absolute ringenkoningin genoemd. In onze ogen een zeer terecht verkregen bijnaam.

Sommige van haar ringen zijn ontworpen voor twee vingers en/of bevatten opengewerkte vormen en spiralen. Haar bijzondere ontwerpen liggen bovendien tentoongesteld in meerdere musea, zoals in het Munchen City Museum en het Pinakothek Museum voor Moderne Kunst.

Hoog draagcomfort

Angela Hubel ontwerpt en creëert voornamelijk gouden sieraden. Ze gebruikt zowel geelgoud, witgoud als roségoud en voegt hieraan in sommige gevallen een diamant, parel of gekleurde steen toe. De ringen hebben over het algemeen een matte afwerking.

Ondanks dat de matgouden ringen massieve, robuuste vormen bevatten, hebben zij altijd een hoog draagcomfort. Dit zorgt er in combinatie met de unieke vormgeving voor dat u ieder sieraad van deze Duitse ontwerper regelmatig zal dragen en lang kunt koesteren.

Atelier Goldline en Angela Hubel

Bent u op zoek naar een ware blikvinger, dan zouden de gouden ringen van Angela Hubel zomaar aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Zien hoe de ringen van de ringen koningin aan uw hand staan? In ons atelier in de Bossche binnenstad bent u van harte welkom. Kunt u niet wachten een kijkje te nemen in de bijzondere collectie van deze Duitse ontwerper? In onze webshop kunt u alvast een voorproefje nemen.