Cardillac sieraden

/, sieraden/Cardillac sieraden
Collectie

Categorie: ,

Ontwerp: Cardillac

Beschrijving

Cardillac is de naam achter een Nederlands echtpaar dat al meer dan 15 jaar sieraden ontwerpt. Ze werken in goud met diamanten en parels. Ze hebben ook mooie trouwringen in hun collectie.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Cardillac sieraden

Cardillac sieraden zijn stuk voor stuk ware blikvangers. De ontwerpers en goudsmeden achter dit merk zijn Carla en Paul Steenbrink. Dit echtpaar ontwerpt sinds 1988 sieraden onder de naam Cardillac en is vandaag de dag een gevestigde naam in de goudsmederij wereld. Ze creƫren sieraden met een geheel eigen signatuur waarbij de aandacht voor detail en een hoog draagcomfort ontzettend belangrijk is.

Bij atelier Goldline hebben wij een uitgebreid assortiment Cardillac sieraden in ons bezit.

Cardillac trouwringen

De collectie van Cardillac bestaat uit mat gouden ringen, ringen met een briljant geslepen diamant, armbanden, colliers, kettingen, hangers, oorbellen en trouwringen. Ieder sieraad heeft een uniek design, welke met de hand tot stand is gebracht en is van een hoogwaardige kwaliteit waardoor het levenslang gekoesterd kan worden. Om deze reden zijn de ringen van deze ontwerpers ook uitermate geschikt als trouwring. Een unieke ring, voor uw unieke geliefde.

Verantwoorde collecties

Cardillac gebruikt enkel gerecycled goud voor haar creaties. Dit goud is afkomstig van bestaande en opgekochte sieraden, mobiele telefoons en laptops. Op deze manier belasten zij de natuur niet vanwege delving werkzaamheden en worden er geen mensenrechten geschonden. Daarnaast verwerken zij uitsluitend diamanten met het Kimberly certificaat in hun sieraden. Dit certificaat staat garant voor conflictvrije diamanten.

Face to Face design collectie

De Face to Face collectie van Cardillac is ontzettend bijzonder, omdat ieder sieraad een gezichtsprofiel bevat. Aan de hand van een en profil foto kunnen ze bij Cardillac het gezichtsprofiel verwerken in het door u uitgekozen sieraad. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen het profiel van uw geliefde in een trouwring te verwerken of kunt u een verloren dierbare op een mooie manier herdenken door deze dagelijks dichtbij u te dragen.

Atelier Goldline en Cardillac

De sieraden van Cardillac worden aangeboden door een beperkt aantal goudsmeden. Bij Goldline zijn wij in het bezit van een groot deel van de Cardillac collectie. Bent u benieuwd en wilt u de sieraden graag in het echt komen bekijken, dan bent u van harte welkom in ons atelier in Den Bosch. Natuurlijk kunt u de Cardillac sieraden ook in onze webshop inzien.