Eva Strepp sieraden

//Eva Strepp sieraden
Collectie

Categorie:

Ontwerp: Eva Strepp

Beschrijving

De sieraden van Eva Strepp zijn eenvoudig met duidelijke vormen en kenmerkend is het gebruik van parels. De sieraden zijn licht en gemakkelijk te dragen.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Eva Strepp sieraden

Indien wij de sieraden van Eva Strepp in twee woorden zouden samenvatten, dan zouden we kiezen voor elegantie en vrouwelijkheid. De ontwerper en eigenaresse van het merk Eva Strepp sieraden is zoals de naam al doet vermoeden, Eva Strepp. Zij startte in 2003 met het ontwerpen van sieraden in haar eigen atelier in Keltern te Duitsland en is sindsdien uitgegroeid tot een waar icoon.

Bij atelier Goldline hebben wij een uitgebreid assortiment Eva Strepp sieraden. De sieraden zijn dankzij de verfijnde en vrouwelijke uitstraling een prachtige aanvulling voor ons atelier.

Eva Strepp Parels

De sieraden van Eva Strepp vallen op door het veelvuldige gebruik van parels. Dankzij het minimalistische uiterlijk van ieder item dat wordt ontwikkeld, komen de parels altijd perfect tot hun recht.

Strepp geeft aan dat iedere creatie van haar hand eenvoudig is. De vormen van de sieraden dienen duidelijk en vloeiend te zijn waardoor niets afleidt van de perfect gevormde parel; deze is per slot van rekening altijd het middelpunt van haar ontwerpen. Haar sieraden zijn bovendien te allen tijde licht van gewicht waardoor het draagcomfort hoog is.

Enkel het beste van het beste

Iedere parel wordt door Eva Strepp zelf geselecteerd, waardoor zij de kwaliteit altijd waarborgt. Doordat ze streeft naar perfectie komt een parel pas door de keuring wanneer hij vrijwel onberispelijk is; zo dient deze prachtig te glanzen en een levendig kleurenpalet te bevatten. Zilverkleurige sieraden worden voorzien van een parel met een koele kleur, terwijl de goudkleurige sieraden juist een parel met warme tonen ontvangen.

Atelier Goldline en Eva Strepp

Wanneer u de Eva Strepp ringen, kettingen, oorbellen en armbanden graag in het echt wilt bekijken, bent u van harte welkom in ons atelier in Den Bosch. Natuurlijk kunt u ook online in onze webshop alvast een voorproefje nemen.