Goldline kleurenserie

Collectie

Goldline Kleurenserie

Ontwerp: Goldline

Beschrijving

Bent u op zoek naar unieke, matgouden sieraden bestaande uit verschillende kleuren goud? Bij Goldline ontwerpen we gouden (trouw)ringen bestaande uit drie kleuren goud. Ieder sieraad bevat bovendien zijn eigen passende afwerking.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Ultieme creativiteit

In ons atelier houden we ons bezig met het ontwerpen en creëren van originele sieraden die getuigen van een staaltje vakmanschap. We laten ons hierbij niet beperken tot één soort materiaal of een bepaald eindresultaat dat moet passen binnen een collectie. We smeden, solderen en combineren verschillende materialen totdat we trots zijn op hetgeen is ontstaan. Om deze reden is het op voorhand altijd een verassing wat het wordt en is de Goldline Kleurenserie in ieder opzicht bijzonder.

Materialen combineren

Voor de Goldline kleurenserie gebruiken we verschillende legeringen goud en laten deze samenkomen tot één geheel; in onze creaties verwerken we zowel geelgoud, roségoud als witgoud. De verschillende kleuren goud solderen we aan elkaar en smeden ze vervolgens in een geheel nieuwe vorm.

Sommige sieraden verrijken we tevens met één of meerdere diamanten. Het vakkundig samen laten komen van de materialen is een zeer arbeidsintensief en origineel proces, waardoor we na het afronden van een ontwerp het enkel vol trots kunnen presenteren. De (mat gouden) sieraden van de Kleurenserie worden niet voor niets door vele van onze klanten gewaardeerd.

Atelier Goldline in Den Bosch

Bent u nieuwsgierig naar onze Kleurenserie sieraden, breng dan gerust een bezoek aan ons atelier in de Bossche binnenstad. Al onze ontwerpen kunt u vanzelfsprekend ook terugvinden in onze webshop.