Leen Heyne sieraden

/, sieraden/Leen Heyne sieraden
Collectie

Categorie: ,

Ontwerp: Leen Heyne

Beschrijving

Leen Heyne sieraden zijn opvallend dankzij het elegante en eenvoudige voorkomen dat zij hebben. Leen Heyne is een talentvolle, jonge goudsmid uit Tilburg die al zijn sieraden met de hand maakt. Zijn sieraden zijn bij vele geliefd en worden in diverse toonaangevende galerieën in zowel Nederland als het buitenland tentoongesteld.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Leen Heyne sieraden

Bij Goldline hebben wij verschillende sieraden van Leen Heyne in ons assortiment opgenomen. De sieraden zijn dankzij het tijdloze en unieke design een prachtige toevoeging voor ons atelier.

Sinds 2009 timmert Leen Heyne als zelfstandig ondernemer aan de weg om een succesvolle, gewaardeerde goudsmid en ontwerper te worden én dat lukt tot op heden meer dan goed. Leen Heyne heeft met zijn minimalistische ontwerpen de internationale design sieradenmarkt verovert en heeft dan ook niet voor niets de Best Modern Jewelry prijs gewonnen. De collectie van Leen Heyne bestaat uit armbanden en ringen, welke veelal mat goud of mat zilver zijn, en kunnen eenvoudig met elkaar worden gecombineerd.

Unieke werkwijze

De sieraden van Leen Heyne worden vervaardigd van zilver en geelgoud en bevatten in sommige gevallen een diamant. Dankzij de glooiende vormen die de sieraden bevatten, lijkt het er echter op dat zij gemaakt zijn van een zacht materiaal dat eenvoudig te vervormen is. Het lijkt simpel, maar niets is minder waar. Om dit resultaat te behalen dient de jonge designer het materiaal te hameren, plooien en buigen totdat deze het perfecte resultaat bereikt waarom hij wordt geprezen. Zijn werk is het voorbeeld van ultiem vakmanschap.

Leen Heyne en atelier Goldline

Bij ons atelier in de Bossche binnenstad kunt u de pure en elegante Leen Heyne sieraden met eigen ogen aanschouwen. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit staaltje vakmanschap, dan kunt u ervoor kiezen alvast een kijkje te nemen in onze webshop.

Mochten wij een bepaald Leen Heyne sieraad niet op voorraad hebben, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen voor u bestellen.