Manu Schmuck sieraden

///Manu Schmuck sieraden
Collectie

Categorie: ,

Ontwerp: Manu Schmuck

Beschrijving

Manu sieraden worden met de hand vervaardigd in kleine series en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Het atelier is opgericht in 1987 door Ilse Ebert en haar man, maar werd in 1998 overgenomen door goudsmid Johannes Weege uit Duitsland. Sindsdien heeft Weege samen met zijn team van goudsmeden de traditie vol vakkundigheid voortgezet, waardoor het merk Manu Schmuck tot op de dag van vandaag nog steeds erg geliefd is.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Manu sieraden

Bij atelier Goldline hebben wij een uitgebreid assortiment Manu sieraden, bestaande uit armbanden, ringen, colliers en oorbellen. De sieraden zijn dankzij de bijzondere vormgeving een mooie aanvulling voor ons atelier.

Manu Schmuck sieraden

De strakke lijnen, verfijnde kwaliteit en matte afwerking zijn kenmerkend voor de sieraden van dit hoogstaande merk. Doordat de sieraden in kleine series worden opgeleverd, wordt er aan ieder item veel aandacht besteed. Ieder Manu Schmuck sieraad is om deze reden tot in de puntjes afgewerkt. Bovendien kunnen de sieraden eenvoudig met elkaar gecombineerd worden en heeft de ontwerper Johannes Weege elegantie hoog in het vaandel staan.

Een opvallende collectie

Dankzij de opvallende materiaal keuze worden de sieraden als vernieuwend beschouwd. Naast de materialen zilver, goud, diamanten en kleurstenen werken de goudsmeden van Manu namelijk ook met rubber en carbon. Veel van de items hebben een afwerking met lichte structuren.

Naast de bijzondere combinatie van materialen en afwerking draaien ze bij Manu hun hand niet om voor het combineren van zilver met 22 karaat goud (geelgoud, witgoud en in enkele gevallen ros├ęgoud). Het warme goud in combinatie met de lichte glans van zilver geeft de sieraden een bijzonder karakter. Ieder jaar brengt het team in het voorjaar en najaar nieuwe creaties uit.

Op dit moment bestaat de collectie uit meer dan 270 items.

Manu sieraden

Bent u op zoek naar Manu Schmuck (mat gouden) ringen, armbanden, kettingen of oorbellen?
Bij atelier Goldline hebben we een uitgebreide collectie Manu Schmuck sieraden in ons bezit. De collectie kunt u online in onze webshop inzien of in het echt komen bewonderen in ons atelier in Den Bosch.