Niessing sieraden

/, niessing, Niessing/Niessing sieraden
Collectie

Categorie: , ,

Ontwerp: Niessing

Beschrijving

Niessing is een sieraden atelier van Duitse afkomst dat al meer dan 145 jaar bestaat. Daarmee is het merk één van de oudste trouwringenmakers van Duitsland en één van de grootste design sieraden ontwerpers ter wereld. Het merk staat voor een hoge kwaliteit, originaliteit en is boven alles zowel eigentijds als tijdloos.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Niessing sieraden en trouwringen

Bij Goldline hebben we een kleine voorraad sieraden van deze ontwerper, bestaande uit Niessing trouwringen, horloges, kettingen en armbanden.

Het eeuwenoude vakmanschap combineren ze bij Niessing met de nieuwste technologieën. Om deze reden zijn de ontwerpen van Niessing anno 2018 nog steeds ontzettend geliefd. In het Duitse atelier wordt ieder ontwerp met de hand vervaardigd tot een tastbaar en draagbaar sieraad.

Dankzij de hoogwaardige kwaliteit hebben alle sieraden een lange levensduur; alle creaties worden gemaakt van goud (zowel geelgoud, roségoud als witgoud), platina of edelstaal en bevatten in sommige gevallen een diamant. Veel van de sieraden hebben een matte afwerking.

Oog voor detail

Niessing horloges, Niessing trouwringen en kettingen zijn uit duizenden te herkennen dankzij het prachtige en minimalistische design. Ieder sieraad van deze designer is tijdloos, bevat een moderne twist en is tot in de puntjes afgewerkt. Het uiterlijk en de hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat het merk inmiddels een grote vaste klantenkring heeft en steeds meer nieuwe liefhebbers van design aantrekt.

Niessing trouwringen om de liefde te bezegelen

Tevens ontwerpt Niessing trouwringen die door hen, zoals tegenwoordig veel gebeurt, niet in een vorm zijn gegoten maar traditioneel zijn uitgekapt. Hierdoor heeft iedere trouwring een hogere hardheid, waardoor deze duurzamer is dan een gegoten ring én dus eeuwig meegaat. Net zoals de liefde die u voor elkaar heeft.

Voor Niessing sieraden komt u naar Atelier Goldline

Bij atelier Goldline hebben wij een klein gedeelte van de unieke collectie Niessing sieraden, bestaande uit horloges, ringen, armbanden en kettingen.

Bent u benieuwd naar de sieraden van Niessing? Neem dan een kijkje in ons webshop of kom in ons atelier langs om de Niessing (mat gouden) ringen, horloges, armbanden en colliers te bewonderen.