Ole Mathiesen horloges

/, Ole Mathiesen/Ole Mathiesen horloges
Collectie

Categorie: ,

Ontwerp: Ole Mathiesen

Beschrijving

Ole Mathiesen komt uit Denemarken. De horloges zijn mooi plat met een klassieke uitstraling. Gemaakt met veel gevoel voor kwaliteit. Het glas heeft iets wat bolling en is van saffier glas gemaakt, een subtiel detail maar heel fraai om te zien ook vanwege dat de horloges erg plat zijn.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Ole Mathiesen horloges

Ole Mathiesen horloges zijn klassiek, plat en staan boven alles voor kwaliteit. In 1962 ontwierp het Deense merk zijn eerste horloges en het bijzondere is dat diezelfde modellen tot op de dag van vandaag nog steeds erg gewild zijn.

Bij atelier Goldline hebben wij diverse Ole Mathiesen horloges in ons assortiment. Omdat de horloges van dit merk van een geweldige kwaliteit zijn, vinden wij de collectie een absolute toevoeging voor ons atelier.

Drie generaties Mathiesen

De horloges van Mathiesen zijn ondanks het eenvoudige en traditionele uiterlijk opvallende uurwerken. Bewonderingswaardig is dat het merk door drie generaties heen de uitzonderlijke mate van kwaliteit heeft weten te waarborgen. De ontwerpers bij Ole Mathiesen beginnen ieder ontwerp vanuit het traditionele uurwerk en voegen daaraan de nieuwste technologie├źn toe. Zo heeft het merk in 2017 een klassiek model voorzien van de nieuwste snufjes, waardoor deze nu geschikt is om mee te duiken.

Kwaliteit

De horloges van Ole Mathiesen zijn gemaakt met veel gevoel voor kwaliteit. Het uurwerk is ontzettend plat, waardoor het draagcomfort hoog is. Het safieren glas is krasbestendig en bevat een subtiele bolling, welke het horloge een interessante doch subtiele touch geeft.

De horloges van dit Deense merk worden beschouwd als de beste handgemaakte horloges ter wereld. De eigenaren worden om deze reden dan ook gezien als een van de meest exclusieve horloge leveranciers wereldwijd. Draagt u een Ole Mathiesen horloge, dan draagt u een bijzonder en exclusief sieraad dat u lang zult koesteren.

Atelier Goldline en Ole Mathiesen

Bent u op zoek naar een horloge van een hoogwaardige kwaliteit dat zowel tijdloos als eigentijds is, dan is een Ole Mathiesen horloge een perfecte keus. Wij hebben een ruim assortiment Ole Mathiesen horloges die u in in ons atelier in de Bossche binnenstad kunt bekijken. Wilt u de horloges graag online bewonderen, dan kan dat via onze webshop.