Swivel by PUR ringen

///Swivel by PUR ringen
Collectie

Categorie: ,

Ontwerp: Swivel by PUR

Beschrijving

Swivel ringen zijn afkomstig uit Duitsland en worden ontworpen door Hans Hermann Lingenbrinck. De ringen zijn onderdeel van PUR sieraden en zijn onderscheidend, omdat de drager in staat is meerdere ringen te combineren tot één uniek samengestelde ring.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Swivel ringen

Bij Goldline hebben wij een zeer uitgebreid assortiment Swivel ringen, zodat u eenvoudig een prachtige ring kunt samenstellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een enkele Swivel ring te dragen i.p.v. een combinatie van meerdere ringen.

Hoogwaardige kwaliteit

PUR sieraden worden vervaardigd van materialen met een hoge kwaliteit. Zo werkt de ontwerper enkel met legeringen van platina, goud of edelstaal waardoor de sieraden een lange levensduur hebben.

Swivel ringen zijn een verantwoorde keus

De Swivel ringen worden gemaakt van edelstaal en bevatten altijd een beweegbaar element. De elementen zijn er in allerlei soorten en maten, maar kunnen bestaan uit gouden ornamenten, parels, briljanten en gekleurde stenen. Er worden enkel synthetische stenen in de Swivel ringen gebruikt, omdat het onmogelijk is de unieke vormen uit natuurlijke materialen te slijpen. Daarnaast kiest de man achter PUR bewust voor synthetische materialen, omdat hij zich wil verzetten tegen de uitputting van natuurlijke hulpbronnen.

Kleurrijke taferelen

Een Swivel ring is opvallend dankzij het kleurrijke voorkomen dat het over het algemeen heeft. De ringen bevatten parels, diamanten, zilver of gouden figuren en synthetische kleurstenen die ervoor zorgen dat zij direct in het oog springen.

Doordat er tot in de eeuwigheid gemixt en gematcht kan worden en er regelmatig nieuwe Swivel ringen worden ontwikkeld, heeft het merk een grote vaste klantenkring. Daarnaast zijn de ringen verkrijgbaar in diverse prijsklasses, waardoor zij voor een brede doelgroep aantrekkelijk zijn.

Swivel juwelen bij atelier Goldline

Bij ons atelier in de Bossche binnenstad vindt u een uitgebreide collectie ringen van deze Duitse ontwerper. Naast de bekende ringen bestaat de Swivel sieraden collectie sindskort ook uit oorhangers, oorknopjes, colliers en diverse hangers.

De Swivel ringen online bekijken? Het kan in onze uitgebreide webshop. Hebben wij een bepaald item niet op voorraad, dan kunnen wij deze op verzoek altijd bestellen.