Vincent van Hees sieraden

///Vincent van Hees sieraden
Collectie

Ontwerp: Vincent van Hees

Beschrijving

Vincent van Hees sieraden worden gemaakt door een Nederlandse goudsmid die hoofdzakelijk werkt met goud, platina en diamanten ook verwerkt hij parels. Hij heeft sierlijke vrouwelijke vormen die vloeiend zijn vormgegeven. Dit is een greep uit zijn sieraden collectie.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Vincent van Hees

Vincent van Hees sieraden worden vervaardigd door de Nederlandse goudsmeden Vincent van Hees en zijn vrouw Christian Kersten. Het atelier is opgericht in 1990 en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds erg gewaardeerd, dankzij de in het oog springende creaties van een hoogwaardige kwaliteit. Het creatieve brein achter dit sieraden merk is Vincent, die met zijn oog voor detail en liefde voor het ambacht telkens nieuwe, verrassende creaties ontwikkelt.

Bij Atelier Goldline hebben wij een uitgebreid assortiment Vincent van Hees sieraden. De sieraden getuigen van waar vakmanschap en daarom zijn zij een prachtige toevoeging voor onze collectie.

Simplistische vormen

De ontwerpen van Vincent van Hees sieraden zijn eenvoudig, maar ondanks dat opvallend. Ieder item heeft een eenvoudige vorm die tot de verbeelding spreekt. Hierdoor heeft elk sieraad van dit bijzondere merk een eigenzinnig karakter.

De sieraden kenmerken zichzelf door de combinatie van geometrische vormen en vloeiende lijnen, die altijd subliem in elkaar overlopen. Ondanks dat de Vincent van Hees ringen soms een robuust uiterlijk hebben, is het draagcomfort altijd hoog.

Vakmanschap

Dat de sieraden getuigen van een en al vakmanschap is overduidelijk, want de ontwerpers denken werkelijk aan ieder detail. Zo worden de eventuele sluitingen van een sieraad niet als een belemmering gezien, maar juist uitgelicht door ze een belangrijk onderdeel uit te laten maken van het ontwerp. Alle Vincent van Hees sieraden worden gemaakt van platina en goud – zowel geelgoud, roségoud als witgoud – en hebben over het algemeen een matte afwerking. Sommige ontwerpen bevatten parels en diamanten, die voor een extra luxe uitstraling zorgen.

Vincent van Hees trouwringen

De trouwringen van Vincent van Hees zijn buitengewoon en altijd gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor zij levenslang mooi blijven. Wilt u enkel het beste voor uw geliefde en bent u op zoek naar een tijdloze, unieke ring, dan is een Vincent van Hees trouwring de juiste keus.
Iedere ring van dit merk is verkrijgbaar in verschillende breedtes. Ook is het mogelijk de grootte van de diamant te bepalen.

Vincent van Hees sieraden en Atelier Goldline

Bij ons atelier vindt u een uitgebreide collectie Vincent van Hees ringen en sieraden. Van sommige sieraden zijn bovendien sets verkrijgbaar, bestaande uit een (mat gouden) ring, armband, hanger en oorbellen.

Wilt u graag de collectie Vincent van Hees sieraden inzien, dan bent u van harte welkom in ons atelier in Den Bosch. Wilt u alvast een voorproefje, dan kunt u de collectie ook in onze webshop bekijken.