Zigt sieraden

///Zigt sieraden
Collectie

Categorie: ,

Ontwerp: Zigt

Beschrijving

Zigt sieraden is opgericht door sieradenontwerpers Neeltje Huddleston Slater en Mirjam Oude Vrielink. De dames begonnen hun atelier aanvankelijk in Gouda, maar besloten in 2004 te verhuizen naar een pand in Rotterdam. Naast hun prachtige creaties bieden zij in hun atelier tevens werk van andere inspirerende ontwerpers aan.

Heeft u een vraag? Stel uw vraag hier!

Zigt sieraden

Bij Goldline hebben wij een uitgebreid assortiment Zigt sieraden, bestaande uit ringen, armbanden, kettingen, colliers en oorbellen. De sieraden van deze ontwerpers wordt voornamelijk gemaakt van geelgoud, ros├ęgoud en witgoud.

Betoverende combinaties

Zigt sieraden zijn eenvoudig te herkennen doordat de ontwerpers van dit romantische merk vaak kiezen voor een originele combinatie van verschillende materialen. Zo verwerken zij o.a. de ongebruikelijke materialen vilt, porselein, zijde en bloedkoraal in gouden en zilveren sieraden en voegen daar als finishing touch mineraalstenen, diamanten en parels aan toe. De sieraden zijn om deze reden vernieuwend en ware blikvangers.

Tijdloze sieraden

Naast de bijzondere combinaties zijn de sieraden van Zigt ook te herkennen aan het vrouwelijke en speelse karakter dat zij allen hebben. Ieder sieraad is vernieuwend, maar bevat toch altijd een connectie met de vroegere tijden. Zigt sieraden zijn om deze reden zowel eigentijds als tijdloos en worden bovendien met de hand vervaardigd. Hierdoor wordt iedere creatie met veel liefde ontwikkeld en de kwaliteit gewaarborgd.

Voor Zigt sieraden komt u naar Atelier Goldline

Bij Atelier Goldline vindt u een uitgebreide collectie Zigt sieraden, bestaande uit oorbellen, ringen, armbanden en kettingen.

Wilt u de sieraden van dit merk bekijken? Breng dan een bezoek aan onze webshop of kom langs in ons atelier om de Zigt collectie te aanschouwen. Mochten wij een bepaald item niet op voorraad hebben, dan kunnen wij deze altijd voor u bestellen.