GEDENKSIERADEN EN HERDENKINGSSIERADEN

Gedenk- en herdenkingssieraden zijn zeer persoonlijk en verkrijgbaar in diverse soorten. Bij Goldline hebben we een aantal mooie, passende ontwerpen waarmee je jouw dierbare altijd dichtbij kunt dragen. De mogelijkheden in dezen zijn, vanzelfsprekend, onbegrensd.
Een mooi voorbeeld van het verwerken van een persoonlijke detail in een sieraad is een vingerafdruk. Bij Goldline zijn we gespecialiseerd in het verwerken van vingerafdrukken in sieraden; het is een techniek welke we door de jaren heen hebben verfijnd en verfraaid. Een andere, veelgevraagde mogelijkheid is het verrijken van een sieraad met een klein beetje as of een haarlokje van de overleden dierbare.

As sieraden

Gedenksieraden hebben we in verschillende varianten. Zo behoort het tot de mogelijkheden om as in een ring of een ander sieraad te laten verwerken en dit is ook mogelijk met een haarlok van de dierbare. De mogelijkheden zijn hierin onbegrensd, zolang het door u gekozen sieraad een holle ruimte bevat welke ook waterdicht is.

VINGERAFDRUK SIERADEN

De weg naar een sieraad met vingerafdruk is afhankelijk van de manier waarop deze aangeleverd wordt. De wijze waarop de vingerafdruk gemaakt wordt, bepaalt mede de kwaliteit van het uiteindelijke resultaat. De beste vingerafdruk wordt in ons atelier gemaakt middels een afdruk in warme was. Is het niet mogelijk uw dierbare een afdruk in ons atelier te laten maken, dan kunt u dit ook thuis doen en het resultaat bij ons aanleveren. Wij leveren de siliconenpasta waarmee u de afdruk kunt maken.

VINGERAFDRUK VIA LASER TECHNIEK

Tot slot bestaat er de mogelijkheid om de uitvaartonderneming een afdruk te laten maken. Deze kan de afdruk maken in was of in inkt. Wordt er gekozen voor de inktafdruk, dan wordt deze door middel van een laser in het desbetreffende sieraad gebrand.

Voor alle herdenkings- en gedenksieraden is er een mogelijkheid. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Heart on

Instagram

Like at

Facebook