Een creatief atelier én winkel in de Bossche Binnenstad

Het Goldline team bestaat uit vier goudsmeden, welke allemaal de opleiding in Schoonhoven hebben gevolgd. Johan de Swart en Annejuuk Bussemaker zijn in 1989 begonnen met Goldline. De sieraden worden in de winkel, welke tevens als atelier fungeert, ontworpen en vervaardigd. Hierdoor is het klantcontact erg direct; iets wat Johan en Annejuuk erg leuk vinden.

Bij Goldline worden sieraden ontworpen in opdracht van de klant, maar er worden ook eigen creaties ontwikkeld. De vormgeving van de sieraden laat zich kenmerken door een moderne uitstraling, welke altijd samengaat met draagbaarheid en comfort.

Er wordt gewerkt met zowel goud als zilver, eventueel in combinatie met kleurstenen en diamanten. Naast de sieraden die we bij Goldline zelf ontwerpen, bieden we ook sieraden aan van andere edelsmeden, zodat er een uiteenlopende collectie ontstaat met een duidelijk eigen karakter.

null

Johan de Swart

EIGENAAR & ONTWERPER

Johan begon zijn carrière op de diamantbeurs in Amsterdam. Hij houdt van oervormen en combineert deze graag met zuivere vormen. Op deze manier weet hij altijd een stralend evenwicht te bereiken.

null

Annejuuk Bussemaker

EIGENAAR & ONTWERPSTER

Annejuuk werkt graag met uiteenlopende materialen zoals gekleurde stenen en parels. Haar sieraden hebben hierdoor over het algemeen een feestelijk en uitbundig karakter.

null

Ward van Mieghem

MEDEWERKER & ONTWERPER

Ward is sinds 2008 werkzaam bij Goldline en hij heeft gedurende deze tijd vele mooie ontwerpen tot leven laten komen. Hij is met zijn ervaring en deskundigheid een ware toevoeging voor het Goldline team.

null

Carla Nelissen

MEDEWERKER

Onze jongste nieuwe medewerkster is een ervaren en enthousiaste toevoeging aan ons team. Ze werkt op donderdag en vrijdag en geniet van haar werk.

Gilde van Goudsmeden

In 2010 is het Het Nederlandse Gilde van Goudsmeden opgericht.

De ambitie van dit Gilde is sindsdien onveranderd gebleven en helder; het bewaken én uitdragen van het hoogst haalbare niveau van ons gezamenlijke ambacht. Alhoewel het Gilde is opgericht in ’s-Hertogenbosch, streven we ernaar landelijk actief te zijn.

Goudsmeden werken in een omgeving die snel verandert. Het Gilde is er echter van overtuigd dat iedere professionele vakman of vakvrouw een goede toekomst tegemoet gaat. Kwaliteit en vakmanschap staan hierbij hoog in het vaandel; het Gilde wil beide waarborgen.

Bezoek de website van Het Nederlands Gilde van Goudsmeden